Farkı Ayrıntılar Yaratır

Tarih: 28.06.2021 14:23
Farkı Ayrıntılar Yaratır
Farkı Ayrıntılar Yaratır
 
Ev dekorasyonunda belirli bir tarzı kullanırken sıradanlaşma, aynılaşma riski her zaman mevcuttur. Bir tarzın sadece karakteristik özelliklerinin kullanılması, üstüne, modanın gerektirdiği trendlerin etkisinde kalmak birbirinin aynısı yaşam alanları meydana getirebilir. Fark yaratmak için hem modayı hem de stilleri kendi beğenilerinize göre yorumlayarak kullanmalısınız. İçine yorum katabileceğiniz şeyler ise genellikle detaylardır.
Salon ve oturma odası evin dominant bölümleri. Buralardaki mobilyalar ise dekorasyonun niteliğini belirleyen majör unsurlar. Salonda ve oturma odasında aksesuarlar üzerinden kendi yorumlarınızı kullanabilirsiniz. Bununla birlikte gerçek fark, evin ana olmayan bölümlerindeki ayrıntılarla oluşur.
Koridor ve antre farkınızı ortaya koymak için en uygun yerlerden. İşlevi ve yapısı gereği fazla eşyanın yer almadığı bu bölümlerde kullanacağınız hiçbir şey kendini gizlemeyecektir. Antre ve Koridor İçin Halı seçimi bu sebeple önemli. Bu bölümler için doğru halı, dekorasyonu farklılaştıran özgün tasarıma sahip ve ihtiyaçları karşılayan halıdır.
Koridor ve antrede yer alan halılar ayrıca dekorasyonla ilgili "ilk izlenim”i de şekillendirir. Eve girişte karşılaşılan ilk parçalardan olan koridor halısı ve diğer detaylar doğru seçilmişse, misafirlerinizde dekorasyonun geri kalanı için olumlu bir yargı oluşabilir.
 
Koridor İçin Halı Seçerken Bunlara Dikkat Edin
 
Adımlanma trafiği yoğun olduğu için gözlenen sık kirlenme durumu sebebiyle kolay temizlenebilen, toz tutmayan malzemeden üretilmiş ürünlere öncelik vermenizde fayda var.
Koridorda tablo gibi aksesuarlar bolca yer alıyorsa halı ölçüsüne özellikle dikkat etmek gerekiyor. Dar yapılı mekânlar olan koridorlarda bu tür kalabalık bir dekorasyon, zeminin tamamını kaplayan halılarla boğucu hale gelebilir. İstenilen ölçülere göre kesilerek kullanılan kesme yolluklar, alana özgü boyuta getirilebildikleri için bu konuda avantaj sağlıyor.
Küçük boyutlu ve hafif halılar ayak altından kolayca kayabilir. Ciddi ev kazalarına sebebiyet verecek bu riske karşı kaymaz tabanlı koridor halılarını tercih edebilirsiniz.
Koridorunuzda dekoratif ya da işlevsel fazla eşya yoksa alandaki görüntüyü hareketlendirmek için renkli ve desenli Koridor Halıları kullanabilirsiniz. Bununla birlikte koridor gün ışığını yeteri kadar alamıyorsa büyük ebatlı halılarda koyu renklerin ve bol desenin ortamı daha karanlık hale getireceğini de aklınızda bulundurun.
 
 

 
İlgili Ürünler
Yükleniyor...