Evinize Halı İle Modern Bir Hava Katın

Tarih: 28.06.2021 14:22
Evinize Halı İle Modern Bir Hava Katın
Evinize Halı İle Modern Bir Hava Katın
 
Halıların kullanıldığı bütün mekanlar, daha modern görünmektedir. Yeni nesil halı seçenekleriyle modern özelliklere sahip mekanlarınızda yeni bir renk oluşturabilirsiniz. Modern halı seçeneklerinde kullanılan geometrik desenler ve göz alıcı çizgiler, modern mekanların oluşumunda birinci derecede önemlidir. Modern mobilya seçenekleriyle etkileyici bir dekor oluşturduğunuz zaman, bu mobilyalarla birebir uyumlu halı seçenekleri de en iyi şekilde tercih edilmesi gerekir.
 
Halıların Boyutları Farklıdır
 
Bu kategoride üretilen ürünler 3, 6, 9 ve 12 metre kare büyüklüğünde üretilmektedir. Bunun yanında isteğe göre kesilebilen halılar da bulunmaktadır. Koridor halıları da oldukça farklıdır. Koridora özel halı modelleri ince uzun olur ve desen seçenekleri de bu şekle göredir. Banyo halıları ve mutfak halıları da özeldir. Desen yapısı ve renk yapısı, banyo tasarım kategorisinde tercih edilmektedir.
 
Zararlı mikroorganizma barındırmayan seçenekler, sağlıklı kullanım seçeneklerine sahiptir. İlmik sayısı fazla olan seçenekler daha kalındır. İlmik sayısı az olan daha incedir. Polyester ürünler, yünlü ürünlere göre daha hesaplıdır. Desen kategorisinde modern tarzın çizgileri hakimdir. Klasik tarzdan ziyade, geometrik şekillerin hakim olduğu modern seçenekler, daha çok açık renkte üretilmektedir. Açık tonların hakim olduğu bu modeller, masa ve sandalye kategorisindeki ürünlerle takım özelliklerine sahiptir.
 
Aldığınız Halı Diğer Eşyalarla Uyumlu Olmalıdır
 
Yeni ve göz alıcı mobilyalar, sandalyeler ve kanepeler, halıkategorisi ile birebir uyumlu olmalıdır. Dolap, kanepe ve mobilya seçeneklerinde tercih edilen renk ve tasarımlar, halılarla uyumlu olmalıdır. Bu şekilde istediğiniz kaliteli görsel özellikleri bir araya getirebilirsiniz. Modern tarzda desenler sıra dışı olur. Klasik halı desenlerinin dışında özel çizgilerle oluşturulan modern tarz, bu kategoride oldukça önemlidir. Bu halıların diğer bir özelliği temizlenebilir olmasıdır. Bir halıda en önemli konulardan biri lekenin çıkmasıdır.
 
Çıkmayan lekeler, her modern halı için problem teşkil etmektedir. Sağlıklı olması, kanserojen madde içermemesi ve özellikle bebek sağlığı için tehlike teşkil etmemesi, bir halı için son derece önemlidir. Evinizin modern bir görünüşe sahip olması için, online satın alma kategorisinde, yüzlerce halıyı kısa sürede tek tek inceleyebilirsiniz. Kargo seçenekleriyle ve kolay ödeme seçenekleriyle halı tercihi yapabilirsiniz.

 
İlgili Ürünler
Yükleniyor...