Ev Dekorasyonunda Sezonun Renklerine Yer Açın!

Tarih: 28.06.2021 12:38
Ev Dekorasyonunda Sezonun Renklerine Yer Açın!
Ev Dekorasyonunda Sezonun Renklerine Yer Açın!

Her yıl değişen ev dekorasyon trendlerine ayak uydurmak; her daim yaşam alanlarınızda modern bir görünüm elde etmek ve göz dolduran bir ortam oluşturmak için oldukça önemli. Bu noktada, sezonun rengi olan Nihai Gri ve Aydınlık Sarı, iç mimarinin en popüler renkleri olup ev dekorasyonunda kendilerine eşsiz birer yer buldu. Koltuk takımlarından sehpalara, kırlentlerden perdelere kadar pek çok alanda gördüğümüz bu ikili renk, kabul edelim ki eşsiz birer uyuma sahip. O halde, grinin ve sarının en güzel tonlarına sahip olan halılar ile sizler de evinizde moda olana yer açın! 

Artemis Halı Inspiration

Soyut desenleri ile yaşam alanlarınıza eşsiz bir hava katacak Artemis Halı Inspiration, sarı ve gri tonları ile hayalini kurduğunuz o dekorasyona sahip olmanızı sağlayacak. Gri temanın üzerine işlenmiş sarı detaylar ile oldukça sade bir model olan söz konusu halıyı, gri, bej, haki gibi renklerde koltuk takımları ile bir araya getirebilir ve halının sahip olduğu sarı renginde bir perde ile kusursuz bir dizayn elde edebilirsiniz.

Eko Antik Uşak Halı

Sarı ve grinin eşsiz uyumu hiç bu kadar göz alıcı olmamıştır! Tam yerinde kullanılan sarı ve gri renkleri ile büyülü bir görünüme sahip olan Eko Antik Uşak Halı, özgün deseni ile ev stilinize yön vermeye aday. Kahverengi ve gri tonlarında mobilyalar ile harika bir uyum yakalayacak olan bu halı, dokusu ile de gönlünüzde taht kuracaktır.

Elexus Luna Halı

Sarının daha baskın bir halı modeli arıyorsanız, Elexus Luna Halı tam size göre. Grinin çeşitli tonlarını üzerinde barındıran söz konusu halı, sarının muhteşem bir rengine sahip olup hemen hemen her ev tarzına hitap edecektir.

Sanat Vals Halı

Yaşam alanlarınızı modernliğin en üst seviyelerine çıkarmanızda sizlere destek olan Sanat Vals Halı, geometrik desenleri ile evinize dinamizim katmaya hazır. Siyah, gri ve sarı renkleri ile oldukça iddialı bir görünüme sahip olan söz konusu halı, salon, oturma odası ve antre gibi alanlarınıza bir hayli yakışacaktır.
Modayı yaşamınıza dahil edecek Halı Modellerine Halicimdan.com adresinden ulaşabilirsiniz.

 
İlgili Ürünler
Yükleniyor...