Eşsiz Makine Halıları

Tarih: 28.06.2021 12:37
Eşsiz Makine Halıları
Eşsiz Makine Halıları
 
            El halılarına benzer bir yapı halı dokuma makineleri ile yapılmakta ve bu şekilde makine halıları hazırlanmaktadır. Bu halılarda ilmeler düğüm biçiminde olmaz. Atkı iplikleri ile sıkıştırılan U ya da V biçimindeki iplik parçaları ile dokunan halıların üretimlerindeki esas amaç, kumaşı sağlamlaştırmaktır. Ayrıca halının yerde düzgün durması adına pamuk, keten, jüt dolgu iplikleri kullanılmaktadır.
 
 Geometrik Şekilli Halılar
 
            Modern tasarımları ile geometrik şekilli halılar son dönemlerin en popüler seçenekleri arasında yer alıyor. Sanat halılar içerisinde çeşitli geometrik şekillerde hazırlanan modeller bulunuyor. Rengarenk seçimler yapabilir ya da sadece krem ya da kahve tonlarında örneklerle hazırlanan tasarımlarla sade ve şık kullanımlar elde edebilirsiniz. Sanat halılarda bazı şekiller otantik desenlerde sunuluyor. Modernize edilen bu tasarımlar en şık salonların en orijinal parçaları olabiliyor. Farklı ebatlarda ve ölçülerde aradığınız tasarımlarda modellere ait seçenekler bulabiliyorsunuz.
 
 Uyumlu Renk Kombinasyonları ile Hazırlanan Halılar
 
            Mavi ağırlıklı modellerde gelişigüzel tasarımlarda yeni çağın sınırlarını kaldıran tasarımları arasında yer alıyor. Belirli bir dokuda safran, turkuaz, bej renk tonlarında modellerde tam salonlarınıza uygun asalete sahiptir. Mobilyalarınıza ve kullandığınız dekorasyon özelliklerine göre farklı dokulardaki halıların kırmızı, sarı, gri gibi renk tonlarında birbiri tamamlayan tasarımlarını da bulabilirsiniz.
 
 Modern Tasarımları ile Artemis Modelleri
 
            Taş duvar, yol, ayna desenleri gibi modellerin yanında Artemis modellerinde sade renk tonlarında pudra ya da krem karışımı belli belirsiz şekillerde olan tasarımlarda çok şık kullanımlar oluşturuyor. Prizma makine halıları koleksiyonlarda ipeksi yumuşaklık bulunuyor. Doğal elyaf kullanılmakta ve parlaklığı ile el halısı dokusunda kalite ve gösterişli kullanımlar sunmaktadır.
 
 Tuğra Halı Modelleri
 
            Daha ekonomik seçenekler olan Tuğra modelleri birbiri içine karışan renklerle hazırlanan tasarımlarda farklı kullanım alanları için çok tarz kombinler oluşturmaktadır. Mavi, mürdüm, gri, krem gibi renk tonları ile modern tasarımlar sunulmaktadır. Bunun yanında daha parıltılı tarzlarda safran parıltıları ile hazırlanan Avora modellerinde 12 mm hav yüksekliği bulunuyor. 980000 ilmek ucu sıklığında akrilik iplikler ile dokumalar yapılmaktadır.
 
            Apeks modeller modern ve genç tasarımlar olurken, İpek halı modellerinde salonlarınızda saray havası bulabileceğiniz tasarımlar kullanılmaktadır. Eko markası içerisinde ise bir tabloyu andıran, evlerinizin farklı bölümlerine özel ekonomik tasarımlar bulabilirsiniz.

 
İlgili Ürünler
Yükleniyor...