El Dokuma Halı Modelleri ve Fiyatları

Tarih: 28.06.2021 12:33
El Dokuma Halı Modelleri ve Fiyatları
El Dokuma Halı Modelleri ve Fiyatları



El dokuma halıları mükemmelliğin ürünüdür. El dokuma halılarının dokunması onu dokuyan kişiye çok fazla bağlıdır. El dokuma halılarını dokuyan kişi öncelikle tecrübe sahibi olmalıdır ve hayal gücünü halıya yansıtabilmelidir. El dokuma halılarının hepsi birer sanat eseridir. Tüm dokuma işlemi tek tek düğümlerden oluşur ve uzun zaman alır. 

 

El Dokuma Halı Nasıl Temizlenmelidir?
 

Söylediğimiz gibi el dokuma halıları birer sanat eseridir ve çok nadide ürünlerdir. Bu nedenle el dokuma halılarının bakımı da özenerek yapılmalıdır. Genel olarak el dokuma halılarında doğal boyalar kullanılmaktadır. Doğal boyalar kullanıldığı için el dokuma halılarının halı yıkama dükkanlarına gönderilmesi önerilmez. El dokuma halılarını yıkamak yerine diğer halı temizleme seçeneklerini kullanmanız önerilmektedir. El dokuma halıları temizlerken oldukça dikkat etmeli, sıcak su kullanılmamalıdır. Bunun yanı sıra el dokuma halıyı kirleri yumuşatmak için ovalamak istediğinizde bu işleme çok dikkat etmelisiniz, sert yüzeyli ovalama fırçaları kullanmamalısınız.

 

El Dokuma Halı Modelleri
 

Günümüzde el dokuma halıları tek bir model üzerine yoğunlaşmamaktadır. Artık el dokuma halılarını istediğiniz her model ve renk seçeneğine uygun olarak bulabilirsiniz. El dokuma halıları değişen halı modası ile kendini geliştirmeye devam etmektedir. Her tarza her dekorasyona uygun el dokuma halıları size sunuluyor. Özellikle son senelere bakıldığında kırkyama patchwork el dokuma halıları tercih edilmektedir. Bu halılar tarihi görünüm ile iç içe geçerek yeni halı modasını da içinde barındırmaktadır. Evinizin istediğiniz odasına koyabileceğiniz, istediğiniz dekorasyon şeklini tamamlayabileceğiniz el dokuma halılardır patchwork halılar. El dokuma halı fiyatlarını öğrenebilmek ve modellerine sahip olmak için tek yapmanız gereken Halicimdan.com adresine girip tarzınıza uygun en şık el dokuma halılarını seçmek.

 

El Dokuma Halı Nasıl Anlaşılır?
 

El dokuma halılarının makine halılarından çok büyük bir farkı vardır. Eğer halınızın arkasına bakarsanız iplik diziliminin el dokuma halılarında düğüm şeklinde makine halılarında ise yapışma şeklinde olduğunu fark edebilirsiniz. 


Daha önce de söylediğimiz gibi el dokuma halı seçeneklerinde özellikle doğal boya ve el işi teknikleri kullanıldığından dolayı makine halıları arasından fark edilebilir. 

 


Tarzınızı yansıtacak en kaliteli halılar Halıcımdan alınır.

 
İlgili Ürünler
Yükleniyor...