Eko Halı

Tarih: 28.06.2021 12:32
Eko Halı
Eko Halı
 
Yarattıkları etkiyi göz önünde bulundurunca halıların ev dekorasyonunda otorite konumunda bulunduklarını söyleyebiliriz. Oluşan atmosfer üzerinde söz sahibi olan halılar çoğu zaman işlevleri geri plana atılarak estetik kaygılarla seçilir ve yerleştirilir.
Yenilikçi tasarımlarıyla dikkat çeken Eko Halı, içinde yaşanılası atmosferler meydana getirecek halıları evlerinize getiriyor. Özel tezgâh halıları, makine ve el dokuma halıları, kilimler, çocuk odalarına uygun halılar, suni ve doğal deri halı çeşitleri, shaggy halı çeşitleri, patchwork halı çeşitleri ve kullanıcıların tasarımında söz sahibi olduğu Onno koleksiyonunda her tarza uyumlu modelleri bulmak mümkün.
Eko Halı geniş ürün çeşitliliği, hızlı, özel üretim ve 30000 metrekarelik aylık üretim kapasitesiyle sektörün önde gelen isimlerinden. Özgün bir bakış açısıyla tasarladığı ve ürettiği kendi koleksiyonlarının yanı sıra pek çok farklı kurumsal firma için özel koleksiyonlar da tasarlamakta. Sektördeki tecrübesini geniş bir alanda değerlendiren Eko Halı, mimarlık sektöründeki firmalarla rezidans ve butik otel projeleri içinde yer almaktadır.
Söz konusu halı olunca kalite ve estetikle birlikte insan sağlığını da konuşmak gerek. Halılar adımlandıkça solunan havaya, imalatında kullanılan hammadde partiküllerini katar. Koleksiyonlarda doğal hammaddeler kullanan Eko Halı, solunan havanın kalitesini olumsuz etkilemez, dolayısıyla insan sağlığı için risk oluşturmaz.
 
Çocuk Odaları Eko Halıyla Şenleniyor
 
Çocuk odası dekorasyonu daha farklı bir bakış açısı gerektiriyor. Miniklerin, içinde kaliteli zaman geçirecekleri odalar, onların beğenilerini yansıtmalı.
Çocukların sevgilisi Disney karakterleri Eko Halı ile odalarına geliyor. Disney’in Türkiye’deki lisanslı üreticisi olan Eko Halı, Eko KIDS koleksiyonunda çocuklara birbirinden eğlenceli tasarımlar sunuyor. Eko Halı İzmir merkezli online satış mağazamızdan inceleyebileceğiniz Eko KIDS koleksiyonundan seçeceğiniz model ile çocuğunuza güzel bir sürpriz yapabilirsiniz. Eko KIDS serisindeki tüm halılar tüy ve toz vermeyen antialerjik polipropilenden üretilmiştir.
 
Eko Halı Smart Serisini İncelediniz mi?
 
Halı modasını kendine özgü bakış açısıyla yorumlayan Eko Halı, Smart koleksiyonuyla modern dekorasyonlar yaratıyor. Geleneksel kilim motiflerinin modern tarzla harmanlandığı modellerin yanı sıra Smart koleksiyonunda, renklerle özgürce oynanan, son derece özgün tasarımlar da yer buluyor.
Geniş bir çeşit skalasına sahip Eko Halı Modelleri, her biri kendi hikâyesine sahip koleksiyonlar oluşturuyor. Evinize en uygun modelleri bulmak için Eko Halı dünyasında eğlenceli bir keşfe çıkabilirsiniz.

 
İlgili Ürünler
Yükleniyor...