ONLİNE SATIŞ
DANIŞMANI
Mağazadaki temsilcilerimiz ile canlı görüşme yapın!
ONLİNE SATIŞ
DANIŞMANI
Mağazadaki temsilcilerimiz ile canlı görüşme yapın!

Doğru Renkleri Kullanıyor musunuz?

Tarih: 28.06.2021 12:31
Doğru Renkleri Kullanıyor musunuz?
Doğru Renkleri Kullanıyor musunuz?

Dekorasyon stiline dair çok şey bilmeseniz bile, sadece renk konusunda bilgi sahibi olarak stili büyük ölçüde yansıtabilirsiniz.
Dekorasyonun karakterini ortaya çıkarmada çok önemli role sahip renk, dikkatli seçimi gerektiriyor. Her stil, farklı renkler ve tonları gündeme getirmekte.

Klasik Dekorasyonda Renk Seçimi

Klasik stil, gösteriş ve geleneksellikle özdeştir. Şaşaalı detaylar, bu tür dekorasyonlarda kendine yer bulabilmekte.
Dekorasyonda klasik stil, aslında iki farklı versiyona sahip; Batı tarzı ve Doğu tarzı.
Batı’ya özgü klasik tarzda koyu gri, açık mavi, krem gibi tonlar sıkça kullanılır. Atmosferde samimi etki elde etmek için baharat tonları ölçülü şekilde dekorasyona dâhil edilebilir.
Doğu’nun kendine özgü karakterini yansıtan klasik stilde ise çok daha canlı ve baskın renkleri görüyoruz. Altın rengi, bunların başında gelmekte. Gerekli ihtişamın yaratılmasında koyu altın renginden çekinmeden yararlanmanız mümkün. Bunun yanı sıra, bordo, saks ve zümrüt yeşili de, klasik Doğu tarzında boy gösterebilir.

Modern Dekorasyonda Renk Seçimi

Modern dekorasyon, spor ve yalın karakteriyle dikkat çekiyor. Bu nedenle, beyazın tonları ve antrasit, modern stilin vazgeçilmezlerinden.
Beyazı yoğun olarak kullanmanın, tekdüze ve boğucu bir etki ortaya çıkaracağını aklınızda bulundurun. O yüzden, modern dekorasyonda canlı renklerden meydana gelen bir odak noktası oluşturmak önemli. Renkli bir halı, odak noktası olarak idealdir. Artemis Halı Colorful serisinde yer alan tasarımlar, bu işlevi başarıyla yerine getirebilir. Bu halılar, canlı renkleriyle dekorasyonu hareketlendirme fonksiyonunu yerine getirirken, modern desenleriyle de modern stile kolayca uyum sağlayacak.

Country Dekorasyonda Renk Seçimi

Country dekorasyon da farklı versiyonlara sahiptir. İngiliz tarzı country stil, birden fazla rengi bir araya getiren cıvıl cıvıl bir karakter sergiler. İlkbahardaki bir kır manzarasını andıracak renkleri, çiçekli desenler ve ahşapla bir araya getiren ürünler, bu stil için idealdir.
Fransız ve Amerikan tarzı country stil ise rustik bir karaktere sahip. O sebeple, koyu ahşap, toprak tonları ve krem bolca kullanılabilir.

Farklı Tarzlara Özel Halılar Burada!

Yaşam alanlarında kullanacağınız stiller için uygun alternatifler Halıcımdan’da sizi bekliyor.
Farklı tarzlara hitap eden desen ve renk çeşitliliğine sahip Artemis Halı modellerini online mağazamızdan inceleyebilir, Artemis Halı Fiyatlarındaki indirimlerden yararlanabilirsiniz.

 
İlgili Ürünler
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Yükleniyor...