ONLİNE SATIŞ
DANIŞMANI
Mağazadaki temsilcilerimiz ile canlı görüşme yapın!
ONLİNE SATIŞ
DANIŞMANI
Mağazadaki temsilcilerimiz ile canlı görüşme yapın!

Dekoratif Kilim Seçenekleri

Tarih: 28.06.2021 12:30
Dekoratif Kilim Seçenekleri
Dekoratif Kilim Seçenekleri
 
             Son dönemin dekorasyon trendlerinde bir vazgeçilmez haline gelen dekoratif kilimmodelleri, sahip oldukları çok sayıda seçenek ile hemen her evde kullanılıyorlar. Bu kilimlerin sağladığı birçok avantajla birlikte, farklı dekorasyon tarzlarıyla uyumlu olması göz kamaştırıyor.
 
 En Sık Tercih Edilen Dekoratif Kilim Modelleri
 
             En sık kullanılan modeller içerisinde çizgili olarak dokunan kilimler var. Bu modeller genellikle farklı renklerdeki ipliklerin birkaç sıra halinde dokunmasından oluşuyor. Bu modeller evlerde daha çok mutfak, antre, çocuk odası gibi bölümlerde tercih edilmekteler. Fakat İskandinav tarzı dekorasyonda, salonlarda da başarıyla uyum sağlamaktadır.
 
             Bir diğer en çok tercih edilen model ise, canlı renklerin uyumu le oluşturulan ve üzerinde farklı tarz çizgi ya da motiflerin uygulandığı modellerdir. Bu modeller evin her bölümüne kolaylıkla uyum sağlamaktadır. Canlı bir salon dekorasyonu söz konusu olduğunda, bu tür kilimler salon, yemek odası ve çalışma odalarında da tercih ediliyorlar. Açık mavi, taba sarısı tonları ve hatta canlı turuncuya kadar varan geniş renk seçenekleri mevcut.
 
             Bu kilimler uygulandıkları alanlara ferah ve canlı bir hava katmalarıyla, yazlık olarak kullanılan mekanlarda ve hatta balkon ve bahçelerde de tercih edilmektedir. Balkon veya teraslar için gri, kahverengi tonları gibi biraz daha koyu renkleri seçmek, açık havada kirlenmenin ve leke oluşumunun önünde geçecektir.
 
  Dekoratif Kilim Seçeneklerinin Avantajları
 
             Çok sayıda alternatife sahip olan dekoratif kilim modelleri, bu yönden büyük avantaj sağlıyorlar. Çünkü hemen hemen her renk seçeneğine sahipler. Özellikle minimal dekorasyonu benimseyenler için güzel bir seçim olan bu kilimler, hafifliği ve kolay temizlenmesiyle de beğeni kazanmaktalar. Kir tutmama özelliğine sahip olan bu ürünler, basit bir silme işlemiyle, ilk günkü parlaklığına ve canlılığına kavuşmaktadır. Ayrıca bu ürünlerin yıkanması da son derece kolay olup, hafif olduklarından dolayı kolaylıkla kurutulmaktadır. Tüm bu pratik kullanım özellikleri, bu kilimlerin ağır halılar yerine tercih edilmesini sağlamaktadır.
 
             Üzerinde rengarenk baskı ve dokumaların bulunduğu bu ürünler, insan sağlığına zararlı olan herhangi bir maddeyi içermezler. Bu özelliği ile kullanıldıkları alanlarda güvenle tercih edilmektedir. Özellikle bebeklerin ve çocukların olduğu evlerde tercih sebebidir.

 
İlgili Ürünler
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Yükleniyor...