ONLİNE SATIŞ
DANIŞMANI
Mağazadaki temsilcilerimiz ile canlı görüşme yapın!
ONLİNE SATIŞ
DANIŞMANI
Mağazadaki temsilcilerimiz ile canlı görüşme yapın!

Dekorasyonda Hikâye Anlatıcılığı

Tarih: 28.06.2021 12:19
Dekorasyonda Hikâye Anlatıcılığı
Dekorasyonda Hikâye Anlatıcılığı
 
Hakkında konuşulan ve analiz yapılan bir konu haline gelmesi son zamanlarda gerçekleşmiş olsa da, hikâye anlatıcılığı aslında insanlıkla beraber ortaya çıkmış bir kavram. Bugün psikolojiden reklamcılığa, birbirinden farklı pek çok alanda adından bahsettiren hikâye anlatıcılığı, herhangi bir mesajı karşı tarafa hikâyeleştirerek iletmektir. Bu, sözcükler, imajlar, hareketler vs. yoluyla gerçekleşebilir.
Kompozisyonun olduğu her yerde hikâyelerden bahsedilebilir. Dekorasyon, her bileşeniyle birlikte anlamlı bir bütün oluşturan kompozisyondur. Dolayısıyla hikâye anlatıcılığı, ev dekorasyonunda son yıllarda üzerinde sıkça durulan konulardan biri.
Parçaları birbiriyle uyumlu ve konsepte uygun olan dekorasyonlar için "öyküsü olan bütün” nitelemesi yapılabilir. Eşyalar arası karakter uyumu ve genel konsepte uyum, eviniz için eşya seçerken dikkat etmeniz gereken konulardan.
Hikâyesi olan, baskın karaktere sahip ürünler sunan Tuğra Halı, farklı tarzlara hitap eden parçalardan oluşan koleksiyonlara sahip. Bunlar arasında Tuğra Halı La Boutique Serisi, teması zarafet olan parçalardan oluşuyor.
 
Evinizde Hangi Atmosferi Oluşturmak İstiyorsunuz?
 
Halıların mekânın genel karakteri üzerinde güçlü etkiye sahip olduğu bir gerçek. Bu sebeple yaşam alanlarınızda istediğiniz atmosferi meydana getirmek için halılardan yardım alabilirsiniz.
Geleneksel çizgilere sahip La Boutique Topkapı koleksiyonu, ışıltısını geçmişin görkeminden alan avangart stiller için biçilmiş kaftan. La Boutique Hereke İpek ve Ottoman koleksiyonları ise benzer etkiyi daha renkli şekilde sunuyor. Topkapı, Hereke İpek ve Ottoman koleksiyonlar avizeler, ahşap mobilyalar ve canlı renklerle yaratılmış dekorasyonlarla kusursuz bir uyum içinde olacaktır.
Daha sade, modern etkilere sahip dekorasyonlar için Chillout, Hermes, Platinum ve Saphire koleksiyonlarını tercih edebilirsiniz. Minimalizm odağında şekillenen, beyaz, gri ve siyah tonlarının, geometrik desenlerin hâkim olduğu yaşam alanlarına bu koleksiyonlardan seçilen parçalar çok yakışacaktır.
Bununla birlikte, eklektik bir yaklaşımı tercih ediyorsanız Topkapı, Hereke İpek ve Ottoman gibi gösterişli koleksiyonları sade ve modern dekorasyonlarda, Chillout, Hermes, Platinum gibi koleksiyonları ise avagart dekorasyonlarda kullanarak zıtlıkların birbirini dengeleyici etkisinden yararlanabilir, şahane eklektik dekorasyonlar meydana getirebilirsiniz.
Natüralizmin etkisi altındaki Tuğra Halı La Boutique Serisi üyeleri Diamond, Saten, Anatolia ve Nazenin ise country ve Akdeniz gibi dekorasyon tarzları için ideal seçeneklerden.

 
İlgili Ürünler
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Yükleniyor...