ONLİNE SATIŞ
DANIŞMANI
Mağazadaki temsilcilerimiz ile canlı görüşme yapın!
ONLİNE SATIŞ
DANIŞMANI
Mağazadaki temsilcilerimiz ile canlı görüşme yapın!

Dekorasyonda Başarıyı Şansa Bırakmayın

Tarih: 28.06.2021 12:18
Dekorasyonda Başarıyı Şansa Bırakmayın
Dekorasyonda Başarıyı Şansa Bırakmayın
 
Dekorasyon, hikâyesi olan bir bütün, bir şeyler anlatan kompozisyondur. Onu oluşturan her bir öğeyi de kompozisyonun cümlesi olarak görebilirsiniz. Dolayısıyla, güçlü bir anlatım için, her cümle-her öğe, güçlü olmalı.
Anlatımın gelişme bölümündeki önemli cümlelerden biri, halıdır. Tarzı ve türüyle bir halı, dekorasyonun karakterini büyük ölçüde etkiler. O yüzden, halı seçiminde çok dikkatli davranmalısınız.
Türkiye’nin önde gelen halı markalarından Angora, güçlü dekorasyon yaratma işini riske atmak istemeyenlerin değerlendireceği ilk alternatiflerden. Sektörün bu tecrübeli isminin yolculuğu, halı ve kilim dokumacılığıyla başladı, iplik ticaretiyle devam etti. Bugün Angora Halı, güncel teknolojinin, dokuma ve iplik alanlarında kazanılan bu deneyimle yorumlanmış hallerini yansıtıyor.
 
İlham Veren Stiller
 
Yaşam alanları için çok tercih edilen dekorasyon tarzlarına kusursuz şekilde uyum sağlayacak özgün yorumları Angora Halı koleksiyonlarında bulabilirsiniz.
Eskitme tekniğiyle üretilen koleksiyonlar, retro hayranlarına geçmişten esintiler taşıyor. Yaşanmışlık hissi veren modellerin bulunduğu mekânlarda sıradanlık riski söz konusu değil.
İhtişamdan yanaysanız, geleneksel motiflerin son derece baskın olduğu koleksiyonlar, beklentilerinizi karşılayacak. Özenle seçilen renkler ve motifler, görkemli görüntüler meydana getirmede oldukça başarılı. Bu modeller, dekorasyonun tamamlayıcı değil, şekillendirici unsuru olarak işlev görecek etkiye sahip.
Modern stiller için ise sadeliği şıklığa dönüştüren koleksiyonlar iş başında. Dingin renkler ve modern çizgilere sahip desenler, dekorasyondaki diğer unsurlara bağlı olarak ortamda ağır başlı bir atmosfer de oluşturabilir, canlandırıcı bir dinamizm de sunabilir.
 
Şık Tasarım İleri Teknolojiyle Bir Arada
 
Halı ve teknoloji kavramlarını birlikte düşünemiyorsanız, Angora’nın sunduğu Tozero teknolojisiyle tanışmamışsınız demektir. Yenilikçi bakış açısıyla Angora, halı sektörüne ileri teknolojiyi getiriyor. Tozero teknolojisi, halıda inovasyonun nasıl yapılabileceğinin başarılı bir örneği. Peki, Tozero tam olarak nedir?
Bu teknoloji, basitçe, halıda toz çıkarmayan yapıyı tanımlar. Toz çıkarmayan Angora halı modelleri, yaşam alanlarında hijyen sağlanması ve temizliğin kolaylaştırılmasında büyük avantajlar sunuyor. Bu özellik bilhassa, ev tozu alerjisi olanlar ve bebekli aileler için problemsiz yaşam alanları yaratmakta.
 
Kaliteye Kolayca Sahip Olun
 
Halıda beklentileri yükselten Angora Halı İzmir merkezli Halıcımdan ile kullanıcılara ulaşıyor. Görsel ve işlevsel tasarımda çıtayı yükselten Angora halı modellerine online mağazamızdan ulaşabilirsiniz.

 
İlgili Ürünler
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Yükleniyor...