ONLİNE SATIŞ
DANIŞMANI
Mağazadaki temsilcilerimiz ile canlı görüşme yapın!
ONLİNE SATIŞ
DANIŞMANI
Mağazadaki temsilcilerimiz ile canlı görüşme yapın!

Dekorasyon Fikirleri Nasıl Yapılır

Tarih: 28.06.2021 12:18
Dekorasyon Fikirleri Nasıl Yapılır

Dekorasyon Fikirleri Nasıl Yapılır

 
Bir nesneyi, bir eşyayı süslemek, onu olduğundan daha güzel bir biçime insanın en eski içgüdülerinden biridir. Denilebilir ki insan önce kendinden başlayarak, çevresini, içinde yaşadığı dünyayı hep bir tık daha estetik hale getirme uğraşı içerisindedir.
 
Günümüzde giyinmek demek, sadece çıplaklıktan, sıcaktan ve soğuktan korunmak demektir. Kişi giyinme ihtiyacını hem bu doğal afetlerden korunmak, hem toplumsallaşmak, hem de kendini daha güzel bir biçime sokmak için karşılar.
 
Dekorasyonun ana fikri de tam olarak budur. Bir duvarı boyamak, bir odayı dekore etmek, bir eşyayı süslemek, insanın temel ihtiyacı olmasa bile en gözde tercihlerinden biridir. Peki dekorasyon fikirlerini hayata geçirmek için illa da stilist ya da modacı mı olmak gerekiyor? Elbetteki hayır. Bu yazımızda en yaratıcı ve en özgün dekorasyon fikirlerini hayata geçirmek için neler yapılması gerektiğini herkesin anlayabileceği şekilde madde madde açıklayacağız.
 
 
Adım Adım Yaratıcı Dekorasyon Fikirleri
 
 
1- Kendiniz için dekore edin!
 
Bir sanat eseri ortaya koyarken, yeni bir şey meydana getirirken ya da en ufağından bir vazoyu boyarken bile insanın toplumsal ön yargıları ortaya çıkabilir. ''Elalem ne der'' kaygısı sıklıkla rastlanan bir sorundur.
 
Siz her ne yapıyorsanız yapın kendiniz için yapın. Sizin beğeni düzeyinize hitap etmeyen bir dekorasyon fikri başkalarını mutlu etse yazar? Bu nedenle ortada bir moda, bir stil işi olacaksa önce sizin süzgecinizden geçmeli. Sırf herkes öyle yapıyor diye bir masayı, bir odayı ya da herhangi bir şeyi öyle süslemek, kolaya kaçmak olacaktır.
 
2- Yeni şeyler denemekten asla korkmayın!
 
Kim ne derse desin herkesin içinde bir mucit vardır. Bunun için de eğitimli ya da profesyonel olmaya hiç mi hiç gerek yoktur. Ev hanımlarının kendi imkanlarıyla yaptıkları eserler, süsledikleri eşyalar bazen sosyal medyada bazen ana haber bültenlerinde gündem oluyor.
 
Siz de kendinize ve bakış açınıza güvenin. Daha önce yapılmamış olanı denemek için kolları sıvayın. Çünkü söz konusu dekorasyon oldu mu yeniliğin sonu yoktur.
 
3- Başkalarının dekor ürünlerini takibe alın!
 
İnsanların kendi atölyelerinde ve evlerinde neler yaptıklarına, neler ürettiklerine bakın. Bu, kopya çekin demek değildir. Ancak başkalarının dekorasyon alanında yaptıklarını görürseniz kafanızda en azından bir şablon oluşur. Böylece kendi yolunuzu, kendi dekor kimliğinizi yavaş yavaş oluşturursunuz.
 
4- Yarattığınız dekor ürünlerini sevdiklerinizle ve ailenizle paylaşın:
 
Boyadığınız bir masa ya da diktiğiniz bir yastık. Ne olursa olsun bunu kendinize saklamayın. Sevdiklerinizden gelecek tek bir beğeni, sizi daha fazla üretmeye doğru motive edecektir.
 
 
En güzel ve şık halı tercihleriniz için halicimdan.com!

 
İlgili Ürünler
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Yükleniyor...