ONLİNE SATIŞ
DANIŞMANI
Mağazadaki temsilcilerimiz ile canlı görüşme yapın!
ONLİNE SATIŞ
DANIŞMANI
Mağazadaki temsilcilerimiz ile canlı görüşme yapın!

Değişik Dekorasyon Fikirleri

Tarih: 28.06.2021 12:18
Değişik Dekorasyon Fikirleri
Değişik Dekorasyon Fikirleri
 
Dekorasyon, üzerinde kafa yorulması gereken ve birçok inceliği olan bir konudur. Dekorasyon işine girmeden önce bu inceliklerin farkında olmanız gerekir. İyi bir dekorasyonsağlam bir piyasa araştırması ile başlar. En trend mobilya ve aksesuarlar, en çok kullanılan renkler, renklerin birbiri ile uyumu, son moda dekoratif aksesuarlar ve daha birçok bilgiyi dekorasyona başlamadan önce araştırmanız gerekir. Evinizi, bahçenizi ya da ofisinizi kendiniz dekore etmek istiyorsanız öncelikle yeni fikirlere açık olmalısınız. Siz de kendi tarzınızı yaratmak ve standartların dışına çıkarak belli kalıpları yıkmak istiyorsanız dekorasyon konusunda bilmeniz gereken bazı ince noktalar var.
 
Yeniliklere açık olun, farklılıklardan korkmayın
 
Dekorasyonun anlamlarından biri de yeniliktir. Köklü değişiklikler yaparak dekore edeceğiniz alanı bambaşka bir yere dönüştürebilirsiniz. Öncelikle cesur olun ve değişiklik yapmaktan asla korkmayın. Unutmayın yapacağınız her değişiklik hayatınıza yeni bir renk kazandıracaktır. Bunun için verilebilecek bir kaç örnek var. Örneğin bahçenizi mi dekore etmek istiyorsunuz. Elinizden geldiğince çok renk kullanmaya çalışın. Bahçeniz ne kadar renkli olursa o kadar canlı ve keyifli olacaktır. Bahçenizi çiçekler ile donatın, ister bahçe çiçeği isterse de saksı çiçeği olsun bunları bolca kullanın bahçenizde. Bahçenize evin herhangi bir odası gibi davranmayın. Bahçeniz her santimi ile canlı bir mekan olmanın hakkını vermeli. Bahçede kendi tasarımınız olan dekoratif ürünleri de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Örneğin araba tekerinden çiçeklik, kola şişesinde saksı yapıp bahçenizi daha orijinal bir hale dönüştürebilirsiniz, sınırlarınızı biraz zorladığınız takdirde ise masal gibi bir bahçeye sahip olabilirsiniz.
 
Ev dekorasyonu
 
 
Ev dekorasyonu bahçe dekorasyonunda olduğu kadar kolay değil, Evde detaylar daha fazla göze çarpar bu yüzden daha dikkat ve özen isteyen bir iştir. Ama kural yine aynı, temel prensip yeniliklere açık olmak ve yeterince cesur olmak. Örnek olarak bir oturma odası dekorasyonundan bahsetmek gerekirse oturma odları evin en çok vakit geçirilen bölümlerindendir. Akşam işten yorgun geldiğimizde oturma odasında ki televizyon karşısında günün stresini atmak istersiniz. Dekorasyona başlarken bunları mutlaka göz önünde bulundurmalısınız. Oturma odası rahat ve samimi bir atmosfer içinde olmalı. Seçeceğiniz mobilyalar oldukça konforlu olmalı. Kullanacağınız renkler sarı, kırmızı gibi göz yoran renkler değil; bej, açık mavi gibi rahatlatan ve sakinleştiren renkler olmalı. Oturma odasında şömine kullanabilirsiniz. Şömine, oturma odanıza sıcak ve samimi bir hava katacaktır. Oturma odasında fazla aksesuar kullanımından kaçınmalısınız. Gereğinden fazla aksesuar kullanımı alanınızı daraltacağı gibi göz yormaktan başka bir işe yaramayacaktır.
 
Halı Seçimi
En şık ve kullanışlı halıları halicimdan.com’da bulabileceğinizi unutmayın! Uygun fiyat garantisi ve çeşitli ödeme seçenekleriyle hizmetinizdeyiz. Ücretsiz kargo ve hızlı gönderim ile siparişleriniz hemen adresinize teslim!
 

 
İlgili Ürünler
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Yükleniyor...