ONLİNE SATIŞ
DANIŞMANI
Mağazadaki temsilcilerimiz ile canlı görüşme yapın!
ONLİNE SATIŞ
DANIŞMANI
Mağazadaki temsilcilerimiz ile canlı görüşme yapın!

Dans Eden Çizgiler

Tarih: 28.06.2021 12:16
Dans Eden Çizgiler
Dans Eden Çizgiler
 
"Halıya İşlenen Sanat” sloganıyla halı sektörüne sanatsal dokunuşlar ekleyen Sanat, her beğeni için özgün yorumlar sunuyor. Birbirinden özel koleksiyonlarda yer alan tasarımlar arasında hayalinizdekini yansıttığı için görür görmez, "İşte bu!” dedirtecek olanların yanı sıra hayalini dahi kuramayacağınız kadar özgün olanlar da mevcut. Bu yönüyle Sanat Halı, dekorasyona farklı bakış açıları getiriyor. Halı tercihinde kullanıcıları sınırları belirli dar kalıpların dışına çıkaran Sanat, görülmemiş güzellikleri keşfetmenize olanak tanımakta.
Sanat Halı serileri arasında yer alan Vals, içinde müzik olan koleksiyonlardan. Canlı vals müziğinin ritmine sahip bu seri en az vals kadar görkemli, tutku dolu ve asil. Minimalizmin de ihtişam yaratabileceğinin kanıtı niteliğinde. Basit çizgiler Vals serisi parçalarında gerçek birer sanat eseri haline geliyor. Geleneksel kilim modellerini andıran tasarımlar eski ve geleneksel olanla yeni ve farklı olanı başarılı şekilde harmanlıyor. Geometrik şekillerin süslediği modeller içinde 3 boyutlu görüntü oluşturan parçalar ise yaşam alanlarına yeni bir boyut ekliyor, derinlik katıyor.
Dansların kralı valsten ilham alınarak tasarlanan Sanat Halı Vals Serisi, zarafetin ve şıklığın bir araya gelmiş hali. Yarattığı atmosfer sıradan mekânları masallardaki şık balo salonlarına dönüştürme gücüne sahip. Renk kullanımı konusunda cömert olan modeller yaşam alanlarınızda taze ve ılık ilkbahar esintisi de oluşturacaktır.
 
Her Tarzda Vals Zarafeti
 
Sanat Halı, birçok dekorasyon stiline uyum sağlayabilir nitelikte. En sade modern dekorasyon da, en gösterişli avangart dekorasyon da Vals koleksiyonuyla taçlanabilir.
Elbette söz konusu halı olunca yalnızca estetik kaygılar taşımak, üründen en üst düzey tatminin alınması için yeterli değil. Görsel tasarımlarının ruh kattığı halılar ayrıca uzun süre kullanıma imkân verecek kalite standartlarında. Vals serisi içinden yuvanız için seçeceğiniz parça uzun yıllar, sorunsuzca size eşlik edebilir. Akrilik iplikle dokunan serideki halılar 1,100000 ilmek ucu sıklığında ve 11 mm hav yüksekliğinde.
Sektörün yenilikçi ve sıra dışı markası Sanat, Vals serisini dans eden çizgilerle oluşturmuş. Koleksiyondaki herhangi bir parçayla tamamlanan mekânlarda dikkatli dinlenirse Dmitri Shostakovich imzalı "The Second Waltz”ı duymak mümkün.

 
İlgili Ürünler
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Yükleniyor...