ONLİNE SATIŞ
DANIŞMANI
Mağazadaki temsilcilerimiz ile canlı görüşme yapın!
ONLİNE SATIŞ
DANIŞMANI
Mağazadaki temsilcilerimiz ile canlı görüşme yapın!

Çocuklarınızın Sevebileceği Halılar Halıcımdan.com'da!

Tarih: 28.06.2021 12:14
Çocuklarınızın Sevebileceği Halılar Halıcımdan.comda!
Çocuklarınızın Sevebileceği Halılar Halıcımdan.com'da!
 
Çocuk Halısı Ürün Özellikleri
 
Ev dekorasyonu tasavvur edilirken, bir ev tadilata giderken ve yeni planlamalar hayata geçirilirken çocuk odaları için çocuk halıları da önemli bir yere sahiptir. Evi bir bütün halde gören ev sahipleri için genel planda bir dekorasyon temeli oluşturmak ve hayata geçirmek kati surette ehemmiyet taşımakta. Bu nedenle çocuk halılarıda en az evin diğer odalarında yer alacak olan halıların seçimi kadar ince elenip sık dokunularak ortaya çıkarılmalı. Piyasada birçok farklı türde ve grafik ölçülerine sahip çocuk halılarıbulunmakta.
 
Çocukların yaşam tempoları baz alınarak onlara özel olarak üretilen halıların yine aynı şekilde çocuk odalarının ağırlığını taşıyacak ek özellikleri de bulunmaktadır. Bunlardan ilkini kaymaz özellikler oluşturmaktadır. Üzerinde ne kadar çok oyun oynanırsa oynansın özel kumaşı ve yere sabitlenme ayrıcalıkları ile birlikte güvenli bir şekilde çocuk odalarını süslemektedir. İplik ve dokuma sıklığı bakımından tüm estetik ölçekleri bir bir yerine getiren şönil dokumaları sayesinde şık birer unsur olarak çocuk ve genç odalarında değerlendirilebilirler. Aynı zamanda kolay temizlenme özellikleri sayesinde ev hanımları açısından ayrı bir tercih sebebi olarak görülmektedir. İsteyenler için elle yıkama, isteyenler için makinede yıkanma seçeneklerine sahiptir.
 
Çocuk Halısı Seçenekleri
 
 
Halılar çocuklar için keyifli ve estetik ölçüler sunabildiği gibi aynı zamanda öğretici yönü bulunan didaktik ev gereçlerine de dönüşmektedir. Üzerinde A'dan başlayarak Z harfine kadar uzanan ve alfabenin 29 harfini de içerisinde renkli çizgiler ile barındıran halı çeşitleri bunlardan ilkini oluşturmaktadır. Özellikle okul öncesi çocukların harfleri ve alfabeyi tanımaları açısından pratik bir kullanım modeli içermektedir. Bunların dışında kız ve erkek çocukları ayrı renk ve grafik seçeneklerine sahip çocuk halısı türleri de bulunmaktadır.
 
Erkek çocuklar için mavi, kahverengi gibi koyu renkler söz konusu iken, kız çocukları için pembe, kırmızı ve turuncu gibi zengin renk içeriklerinden imal edilmiş özel halılar kataloglardan seçilerek anında sipariş edilebilirler. Çeşitli kelebek, kuş motiflerinin yer aldığı halı çeşitleri de çocuklara hayvan sevgisi aşılamak isteyen ebeveynlerin alışveriş listelerinde bulunmaktadır. Son olarak Mickey Mouse ve benzeri çizgi film karakterlerinin yer aldığı halı türleri de mevcuttur.

 
İlgili Ürünler
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Yükleniyor...