ONLİNE SATIŞ
DANIŞMANI
Mağazadaki temsilcilerimiz ile canlı görüşme yapın!
ONLİNE SATIŞ
DANIŞMANI
Mağazadaki temsilcilerimiz ile canlı görüşme yapın!

Çocuk Halısı Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Tarih: 28.06.2021 12:10
Çocuk Halısı Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Çocuk Halısı Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
 
Çocuk odasında halı kullanımı, tereddüde yol açabiliyor. Bakteri ve toz kaynağı olarak görüldüğünden, çocuk odasında halı kullanmamak, ısı yalıtımı ve fiziksel emniyet konularında sorunlara yol açabilir. Oyun sırasında ya da yürümeye yeni başlayan bebeklerde yürüme sırasında meydana gelebilecek düşmelerin zarar verici etkisi, zemini yumuşatan halılarla azaltılabilir. Bunun yanı sıra halı, özellikle kış mevsiminde, ısı yalıtımı sağlamasıyla da kullanışlıdır.
 
Önceliğiniz Sağlık Olsun
 
Çocuk Odası Halı Çeşitleri arasında seçim yaparken gözeteceğiniz öncelikli faktör sağlık olmalı. Satın alacağınız halı, insan sağlığına olumsuz etkide bulunacak hiçbir materyal içermemeli. Bu noktada, tüy ve hav dökmeyen malzemeler ve anti alerjik yapı gündeme geliyor.
Anti alerjik halılar, alerji yapan parçacıkların havaya karışmasını engeller, böylece halıdan dolayı ortamın havasının kirlenmesi durumu söz konusu olmaz.
Tüy ve hav dökmeyen halılar, özellikle emeklemeye başlamış bebeklerin odaları için tercih edilebilir, zira onlar için halının temiz kalması- temiz tutulması son derece önemli.
 
Onun İçin Güvenilir Seçenek: Eko Kids
 
Eko Kids bebek ve çocuk halıları, alanında Türkiye’nin en güvenilir alternatiflerinden. Onu bu kadar güvenilir kılan, insan sağlığı konusunda gösterilen hassasiyet. Toz ve tüy sorununa yol açmayan Eko Kids halılar, anti alerjik polipropilen materyalden üretilmiştir. İnsan sağlığına zarar vermediğine dair sahip olduğu uluslar arası tekstilde güven sertifikasıyla içiniz tamamen rahat edebilir.
Konunun teknik boyutunu bir yana bırakıp, biraz da eğlenceli yanına odaklanalım, çünkü mesele sadece teknik özelliklerden ibaret değil.
Odasında göreceği halı, çocuğunuzun ilgi alanlarına, beğenilerine uygun olmalı. Teknik özellikler konusunda seçenekleri eleme işlemini siz yaptıktan sonra, kalanlar arasında çocuğunuzun modele göre seçim yapmasına izin verin.
Eko Kids Çocuk Halısı Modelleri, görsel tasarımlarıyla da miniklerden tam puan alıyor, çünkü bu modellerin çoğunda çocukların hayranlık duydukları kurgu karakterler yer almakta. Eko Halı, Disney’in Türkiye’deki lisanslı üreticisidir. Birbirinden renkli karakterlere sahip Disney karakterleri, Eko Kids halılarla çocuğunuzun odasına misafir olacak.
Elbette sadece Disney karakterleri değil, ilgi çekici diğer pek çok desen de halıları süslemekte. Bu renkli resimler, çocuğun görsel zekâ gelişimini de destekleyecek.

 
İlgili Ürünler
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Yükleniyor...