ONLİNE SATIŞ
DANIŞMANI
Mağazadaki temsilcilerimiz ile canlı görüşme yapın!
ONLİNE SATIŞ
DANIŞMANI
Mağazadaki temsilcilerimiz ile canlı görüşme yapın!

Büyüleyici Bir Ev Dekorasyonu İçin...

Tarih: 28.06.2021 12:08
Büyüleyici Bir Ev Dekorasyonu İçin...
Büyüleyici Bir Ev Dekorasyonu İçin...

Yenilikçi ve öncü anlamına gelen avangart, Fransız kökenli olup 20. yüzyılın başlarında kendisi göstermeye başlamıştır. Bu noktada, hemen hemen her alanı etkisi altına alan avangart, ev dekorasyonun da geniş bir yankı buldu. Genel olarak, klasik, modern ve geleneksel stillerin bir araya gelmesiyle elde edilen bu tarz, farklı parçaların eşsiz uyumunu en iyi şekilde yansıtan ev dekorasyonlarından. Peki, Avangart Ev Dekorasyonu Nasıl Yapılır? Hangi parçalar avangart bir stili de beraberinde getirir? Avangart dekorasyon uygularken nelere dikkat etmek gerekir?

Avangart Stilin Anahtarı: İhtişamlı Mobilyalar

Mobilyalar evin karakterini oluşturan en temel parçalardandır. Bu noktada, mobilya seçimi yaparken uygulamak istediğiniz tarzı çok iyi tanımak ve bilmek gerekiyor. Eğer, sizler evinizde avangart bir dekorasyon elde etmek istiyorsanız, kullanacağınız mobilyaların gösterişli ve ihtişamlı olması oldukça önemli. Ahşap varaklı detaylara, kapitoneli döşemelere, kadife kumaşlara sahip mobilyalar kullanabilir, bordo, mor, lacivert, siyah gibi koyu tonların yanı sıra, bej, beyaz, gümüş ve altın renklerini kullanabilirsiniz. Bu noktada, seçeceğiniz parçalarla şık bir görünüm elde etmeniz oldukça önemli. Bundan dolayı, seçeceğiniz parçaların aşırı abartıdan uzak olmasına özen göstermelisiniz.

Göz Kamaştırıcı Perdeler...

Yaşam alanlarınızı, tam anlamıyla avangart stil sahibi yapmanın peşindeyseniz, mobilyalar bu konuda biraz yetersiz kalabilir. Avangart tarza sahip mobilyalarınızı destelemek için ev tekstil ürünlerinin de söz konusu tarza uyum sağlıyor olmasına dikkat etmelisiniz. Kruvaze perdeler, sim ip perdeler ve ombre tül perdeler bu noktada, seçenekleriniz arasında yerini alabilir.

Tabii Ki Avangart Bir Halı...

Avangart bir ev dekorasyonu uygulaması yaparken, halıların muhteşem gücünden yararlanmamak olmazdı. Evin stilini etkileme konusunda oldukça başarılı olan halılar, avangart bir dekorasyon elde etmeniz konusunda da sizlere destek olacaktır. Bu noktada, geniş ürün yelpazesi ile Halicimdan.com, stil danışmanınız olmaya aday. Sanat Halı, İpek Halı, Tuğra Halı gibi lider halı markalarına bünyesinde yer veren Halıcımdan, Yaşam alanlarınızda dilediğiniz görünümü elde etmeniz için hazır. Danteli andıran dokulara ve göz alıcı detaylara sahip olan halılar, Avangart Ev Dekorasyonuoluştururken yanınızda.
 

 
İlgili Ürünler
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Yükleniyor...