ONLİNE SATIŞ
DANIŞMANI
Mağazadaki temsilcilerimiz ile canlı görüşme yapın!
ONLİNE SATIŞ
DANIŞMANI
Mağazadaki temsilcilerimiz ile canlı görüşme yapın!

Burçlara Göre Halı Modelleri Önerileri

Tarih: 28.06.2021 11:19
Burçlara Göre Halı Modelleri Önerileri
Burçlara Göre Halı Modelleri Önerileri
Burçlara Göre Halı Modelleri Önerileri

Bugünkü yazımızda geçen yazımızın devamı olan burçların sevdiği renklere göre halı modelleri seçimlerini size sunuyoruz. Her burcun karakter özelliğini yansıtan farklı bir renk mevcuttur. Burçların sevdiği bu renkler o burca sahip olan kişileri rahatlatır, ihtiyacı olan psikolojik dinlenmeyi onlara sunar. Bu nedenle birçok kişi burcunun rengine göre evini dekore eder ve tabi ki evini dekore ederken halı modellerini de buna göre seçer. Çünkü bir dekorasyonun asıl tamamlayıcısı dekorasyona uygun halı modelleridir. Evinizin stilinin tersinde halı modellerinden satın alırsanız hayalinizdeki dekorasyonu tamamen bozabilir. Seçtiği halı modelleri kişilerin psikolojisini de doğrudan etkilemektedir.

 
Burçların Zevkine Göre Halı Modelleri Seçimi
 

Bu yazımız daha önceki yazımızın devamı niteliğinde olduğu için ilk olarak terazi burçları ile başlıyoruz. Terazi burçlarının romantikliğinden yola çıkarak sevdikleri rengin yeşil olduğunu söyleyebiliriz. Yeşil renk kişiye huzur verir ve doğal bir yaşamın habercisidir. Bu nedenle terazi burçlarının seçmesi gereken yeşil halı modellerinin tavsiye ediyoruz.


Sıra akrep burcuna sahip olan kişilerin sevdiği renklerde. Akrep burçları sıcak hissettiren koyu renkleri tercih eder. Bu nedenle bu tonlardaki halı modellerini tercih etmektedirler. Bunun yanı sıra koyu renkler ciddiyeti de temsil ettiği için akrep burçları ile oldukça alakalıdır. Bu nedenle akrep burçlarının ev dekorasyonlarında kullanabileceği lacivert halı modelleri olmasını ya da koyu renklere sahip olmasını tavsiye ediyoruz.


Yay burçları kadar özgürlüğüne düşkün bir burç daha görülmemiştir. Yay burçlarının tüm karakteristik özellikleri özgürlük isteklerine bağlı olarak ortaya çıkmıştır. Mavi gökyüzünün ve denizin rengi olduğu için özgürlüğü anımsatır. Bu nedenle yay burçlarının kullanabileceği mavi halı modelleri olmalı ya da mavi tonlarında olarak kendilerini özgür hissetmelerini sağlamalı.


Oğlak burçları görebileceğimiz en oturaklı burçlardan biridir. Fakat oturaklı olmanın yanında karakteristik özellikleri içinde şen olmak da vardır. Bu nedenle zümrüt rengi oğlak burçlarını temsil etmektedir. Zümrüt rengi kişiye hem neşe verirken hem de huzur verecek bir özelliğe sahiptir. Bu nedenle oğlak burcuna sahip kişilerin zümrüt rengi halı modelleri seçeneklerini tercih etmeliler.


Kova burçları temel rengi her zaman beyazdır. Beyaz renk kova burçlarının içindeki güç, masumiyet gibi kavramları ortaya çıkarır. Bu nedenle kova burçlarının ev dekorasyonu yaparken beyaz halı modellerinin çoğunlukta olmasına dikkat edilmelidir.


Son olarak balık burçlarından bahsedeceğiz. Ağır, ciddi ve egemenliği temsil eden siyah renk ve buna yakın renk tonları balık burçlarının rengidir. Balık burçları ev dekorasyonu yaparken siyah halı modellerini seçmelidir.

 

Kaliteli Halı Modellerini Nereden Alabilirim?
 

Halı modelleri fiyatlarını en kaliteli ve geniş ürün yelpazesi ile halicimdan.com adresinde bulabilir ve kolaylıkla satın alabilirsiniz.

 


Tarzınızı yansıtacak en kaliteli halılar Halıcımdan  alınır
Tüm Bloglar


 
İlgili Ürünler
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Yükleniyor...