ONLİNE SATIŞ
DANIŞMANI
Mağazadaki temsilcilerimiz ile canlı görüşme yapın!
ONLİNE SATIŞ
DANIŞMANI
Mağazadaki temsilcilerimiz ile canlı görüşme yapın!

Avangart Stil Halıyla Nasıl Yansıtılır?

Tarih: 28.06.2021 11:18
Avangart Stil Halıyla Nasıl Yansıtılır?
Avangart Stil Halıyla Nasıl Yansıtılır?
Avangart Stil Halıyla Nasıl Yansıtılır?
 
Yaşam alanları için en çok tercih edilen dekorasyon tarzlarının başında avangart özelliğe sahip olanlar geliyor. Görkemli atmosferler meydana getirmek için, avangart stile sahip parçalardan yardım alabilirsiniz. Peki, avangart dekorasyonların özellikleri neler? Hangi görsel özellikler bir parçaya avangart stil kazandırıyor?
Sahip olduğu ihtişam sebebiyle klasik tarza benzese de, avangart, bazı noktalarda klasikten farklı özelliklere sahiptir. Klasik tarzda her parçada aynı- benzer özellikli renklerin kullanımı önemliyken, avangartta renk seçiminde uyum, aynı tonlar- aynı renkler kuralıyla sağlanmaz. Klasik tarzda koyu tonlar ön plandayken, avangartta canlı, parlak, renkler ve açık tonlara da yer vardır. Kısaca, avangart için, klasik tarzın modern yorumu diyebiliriz. Bu farklılıklarla birlikte, her iki tarz için ortak nokta olarak ince işlemeler, geleneksel motiflerden bahsedilebilir.
Dekorasyon tarzını güçlü şekilde etkileyen halılarda avangart alternatifler, geleneksel motifleriyle dikkat çekiyor. Yuvarlak çizgilere sahip bol ayrıntılı desenler, halılara ihtişam katmada sık sık kullanılmakta.
Klasik tarzdan farklı olarak, koyu renk kullanımının zorunlu olmaması, avangart tarz için halı seçiminde alternatifleri zenginleştiriyor. Canlı birden fazla renkle ortaya çıkan desenlere sahip modellerin yanı sıra, beyaz ve tonlarındaki modelleri de tercih edebilirsiniz.
Görkemli dekorasyonlar için, başarılı halı koleksiyonlarından ilham alın. Sanat Halı serisi, avangart stilin ihtişamını başarıyla yaşam alanlarına taşıyor.
 
Evlerde Abiye Konsepti
 
Avangardın ihtişamı, abiye kavramıyla açıklanabilir. Sanat Halı Abiye serisi, içinde asalet olan görkemi yaşam alanlarına getiriyor.
Avrasya ve Afrika’nın, yani Eski Dünya’nın kadim kültürünü anımsatan oryantalist desenler, Sanat Halı Abiye serisini şekillendiren esas detay. Bu desenler, girift yapı meydana getirmekte. Çizgiler, köşeli hatlar değil, yuvarlak, soft hatlar ortaya çıkarıyor.
Dairesel eğim, oryantalist desenlerin karakteristik özelliklerinden. Avangart stil oluştururken yuvarlak form etkisinden, halının şeklinde de yararlanabilirsiniz. Koleksiyonda, köşeli modellerin yanı sıra, oval halı modelleri de yer almakta.
Koleksiyona pastel tonlar hâkim. Bu da Abiye serisindeki halıları, modern stillerde kullanmayı da mümkün hale getiriyor.
Avangart tarzda olduğu kadar, modern tarzlarda da başarıyla iş görecek Abiye serisi, Halıcımdan ile yuvanıza geliyor. Modelleri online mağazamızdan inceleyebilir, Sanat Halı Çeşitleri Fiyatlarındaki indirimlerden yararlanabilirsiniz.

 
İlgili Ürünler
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Yükleniyor...