ONLİNE SATIŞ
DANIŞMANI
Mağazadaki temsilcilerimiz ile canlı görüşme yapın!
ONLİNE SATIŞ
DANIŞMANI
Mağazadaki temsilcilerimiz ile canlı görüşme yapın!

Artemis Halı

Tarih: 28.06.2021 11:17
Artemis Halı
Artemis Halı

Artemis Halı

Evinizin halı seçimlerinin baş aktörlerinden biri olan Artemis Halı, tasarladığı şık halı modelleri ile farkını evinizde ortaya koyuyor. Artemis Halı , tüketicilerinin o yıl içerisinde hangi halıya karşı daha fazla önem verdiğini araştırıp o yılki modellerini tüketicilerine özel olarak üretmektedir. Yakaladığı ivme ile Türkiye'nin en önemli halı üreticilerinden biri haline gelmeyi başarmıştır. Tüketicilerinin tarzına ve değişik zevklerine uygun halı modelleri ile ön plana çıkmaktadır.

Eviniz için Şık Artemis Halı Modelleri

Kısa sürede Türkiye’nin sevilen halı markalarından birisi olmayı başaran Artemis Halı, tüketicilerinin beğenisine sunduğu birbirinden farklı onlarca koleksiyon ile kişinin yaşam tarzına sınırsız dekorasyon imkanı sunuyor. Alışılagelmiş halı modellerinin dışına çıkıp kendine özgü Artemis Halı Modellerini tasarlayan Artemis evlerin her köşesine Anadolu’nun şık görünümünü görmek mümkün oluyor. Artemis Halı, önceki yıllarda tercih edilen halı modellerini günümüz teknolojisi ile canlandırıp Retro stilde kullanıcıların beğenisine sunuyor. Geniş ürün seçeneği ile her eve uyum sağlayan Artemis Halı Modelleri her zevke hitap edebiliyor. İpeksi yumuşaklığı ile öne çıkan Artemis Halı modelleri müşteri beklentisini ve istekleri doğrultusunda farklı işleme teknikleri kullanarak üretilmektedir. Bunun yanı sıra polyester iplik kullanarak yaşam tarzını ve yeni bir tarz oluşturmanızı sağlamaktadır.

Farklı Seriler ve Artemis Halı Fiyatları

Tasarımı ve üretim teknolojisi ile Türkiye’de halı sektöründe önemli rol üstlenen Artemis halı, hijyen açısından son derece sağlıklı ve güvenli halılar üretmektedir. Artemis halı modelleri tozlanmaya yüzde 74’e kadar azaltabilmektedir. Bu özelliği ile Artemis halılar anti-alerjenik bir özellik göstermektedir.Sıvı ürünler ve yağ gibi kalıcı özelliği bulunan sıvıların ve yağların içine işlemesine izin vermeyerek yüzeyde kalmasını sağlıyor. Bu sayede Artemis halılar leke tutmamaktadır. Artemis Halı Fiyatları tüketicilere her bütçeye uygun seçenekler sunuyor. Artemis Halı Fiyatları müşterilerinin beklentilerini karşılamayı başarıyor. Tasarım fiyatlandırma satış ve satış sonrası gibi konularda destek ekibi bulunan Artemis Halı müşterilerinin mutlu anlayışı ile hareket etmektedir.
Halicimdan.com olarak Artemis Halı Izmir siparişleriniz için en uygun fiyat seçeneklerini sizlere sunmaya devam ediyor.

 
İlgili Ürünler
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Yükleniyor...