ONLİNE SATIŞ
DANIŞMANI
Mağazadaki temsilcilerimiz ile canlı görüşme yapın!
ONLİNE SATIŞ
DANIŞMANI
Mağazadaki temsilcilerimiz ile canlı görüşme yapın!

Apex Halı

Tarih: 28.06.2021 11:17
Apex Halı
Apex Halı
Apex Halı
 
Kendine özgü bakış açısıyla halı sektöründe ayrıcalıklı bir konum elde etmiş olan Apex Halı, ismini kaliteyle özdeşleştirmiş sektör liderlerindendir. Aynı zamanda jenerik marka olan Apex, ıslak zeminler için ürettiği ve kullanıcıya sunduğu kaymaz tabanlı halılar ve benzeri ürünlerin ortak adı haline gelmiştir. 90’lı yılların ilk yarısında el tezgâhlarından dokunan geleneksel tiftik dokuma kilimlerine modern yorumlar getirerek dikkat çekmeye başlayan Apex Halı, zaman içinde özgün bir tarz yaratmış ve seçkin bir müşteri kitlesi elde etmiştir. Apex halı bugün Türkiye genelinde 60’tan fazla şehirde 1000’i aşkın bayii aracılığıyla, evlere kaliteyi ve şıklığı taşıyor. Türkiye’nin yanı sıra Hindistan, Yeni Zelanda, Mısır, Çin, İngiltere ve Belçika’da da üretim yapan Apex Halı’nın prestijli çizgilere sahip koleksiyonları Amerika’ya ve Avrupa’ya ihraç ediliyor.
 
Zengin Model Çeşitliliğine Sahip Apex Koleksiyonları
 
İç mekân dekorasyonlarının karakterini büyük ölçüde etkileyen halılar, seçim aşamasında kalite kadar görselliğin de dikkate alınmasını gerektiriyor. Apex koleksiyonları farklı tarzlara uyum sağlayacak farklı modeller bakımından oldukça geniş bir yelpazeye sahip. Modern evler için tasarlanan modern stildeki halılar sade bir şıklığa sahip. Klasik tarza sahip Apex koleksiyonları, klasik çizgiden vazgeçemeyenlere göz alıcı tasarımlar sunuyor. Apex Halı Serilerinde vintage halılar, patchwork halılar ve retro stildeki halıları bulmak mümkün. Eskitme trendinin yansıdığı bu ürünler, halı modasını takip eden kullanıcıların mutlaka göz atması gereken modellere sahip.
 Makine halıları, el halıları ve dekoratif halılarda yüksek kalite ve özgün şıklık, dikkat çeken iki detay. Akrilik ve polyester gibi elyaflardan dokunan bu halılar uzun yıllar kullanıma imkân verecek şekilde dayanıklı.
Apex Halı serilerinde karşımıza çıkan deri halılar mekânlara getirdikleri gösterişli görünüm sebebiyle ilgi odağı haline gelen modellerden. Bufalo derisi halılar rafine bir estetik algısını yansıtırken, kuzu postu halılar ortamda sıcak bir atmosfer oluşturmak için birebir.
 
İlkeli ve Dürüst İşletme Anlayışı
 
Halıya "moda” kavramını getiren Apex halı, 1994 yılından bu yana ilkeli duruşuyla faaliyetlerine devam ediyor. Özgün tasarımlı ve yüksek kaliteli Apex Halı İzmir merkezli kurumumuzun online mağazası aracılığıyla evlerinize ulaşıyor.

 
İlgili Ürünler
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Yükleniyor...