Angora Halı

Tarih: 28.06.2021 11:15
Angora Halı
Angora Halı
Angora Halı
 
Sektörde Türkiye’nin öncü markalarından olan Angora, üretim sürecinin her basamağında tecrübenin verdiği avantajla en iyisini ortaya koyuyor. Kurumun sektördeki yolculuğu halı ve kilim dokumacılığıyla başladı ve iplik ticaretiyle devam etti. Angora markası, dokuma ve iplik alanlarında edinilen bu tecrübelerin, güncel teknolojinin sunduğu tekniklerle birleştirilmesiyle doğdu. Angora Halı 2001 yılından beri halı sektöründe ilklere imza atarak kullanıcıları üstün nitelikli ve yenilikçi ürünlerle buluşturuyor.
 
Evinizde Nasıl Bir Atmosfer Yaratmak İstiyorsunuz?
 
Zengin model çeşitliliğine sahip Angora Halı koleksiyonları arasında her tarz için uygun ürünleri bulmak mümkün. Angora’nın gözde koleksiyonlarından olan Everest, evinde retro görünüm yaratmak isteyenler için tasarlandı. Eskiye ve eski görünümlü eşyalara ilginin yüksek olması Everest koleksiyonunu çok tercih edilenler arasına soktu. Belli bir yaşın üstündekilerin geçmişe duyduğu özlem ve gençlerin geçmişe duyduğu merak, retro modasının ortaya çıkma nedenleri arasında gösterilebilir. Son yıllarda hayatın her alanını etkisi altına alan eskiye dönüş akımı, ev eşyalarında da kendini gösteriyor. Eskitme tekniğinin uygulandığı Angora Halı Everest koleksiyonundaki ürünler, hikayesi olan antika eşya görünümüne sahip. Everest koleksiyonunda modern tarzdaki sade modellerin yanı sıra, bol detaylı desenlere sahip geleneksel modeller de mevcut.
Angora’nın özellikle avangart stilde dekore edilmiş mekanlar için tasarlanmış koleksiyonu Impressive Avangart, göz alıcı modelleriyle evlere ihtişamı getiriyor. Infinity serisi de beğenilen motifleri ve el halısı kadar yumuşak olan dokusuyla en çok ilgi çeken koleksiyonlardan.
 
Sıfır Toz Teknolojisi: ToZero
 
Angora Halı, sahip olduğu yenilikçi anlayışla halı sektörüne ileri teknolojiyi getiriyor. Halı üretiminin üzerinde konumlandığı desen ve kalite eksenine, inovatif özelliklerle yeni boyutlar katan Angora Halı, toz çıkarmayan halıları kullanıcılara sunmakta. Tozero teknolojisiyle üretilen halılar özellikle bebekli aileler ve ev tozu alerjisi olanlar için en ideal ürünler.
Türk halı sektöründe standartları yükseltme hedefiyle faaliyet gösteren Angora Halı, her zaman daha iyisini tasarlayıp üretiyor. Müşteriler kadar tedarikçilerin ve çalışanlarının memnuniyetini de önemseyen işletme anlayışıyla ilkeli bir duruş sergilemesi Angora Halı’yı sektörün liderlerinden yapan faktörlerden biri. Özgün tasarımlara sahip Angora Halı modellerine ve Angora Halı Fiyatları bilgisine sanal mağazamızdan ulaşabilirsiniz.

 
Yükleniyor...