2019 Halı Trendleri Neler

Tarih: 28.06.2021 11:12
2019 Halı Trendleri Neler
2019 Halı Trendleri Neler
2019 Halı Trendleri Neler
 
Değişen iç mekân dekorasyon anlayışında fonksiyonelliği ikinci planda kalan halılar günümüzde daha çok dekoratif amaçlarla kullanılıyor. Hal böyle olunca tasarımcılar geniş hayal güçleriyle sektöre renk ve desen olarak sonsuz çeşit katmış durumda. Moda kavramının eskisinden daha güçlü olduğu halı sektöründe trendler her yıl değişiyor. Sınırsız renk ve desen seçeneklerinden yaratılan kombinasyonlar arasında her dekorasyon tarzına uygun çeşidi bulmak mümkün. Dekorasyon stillerine uyumlu olmanın ötesinde, var olan stillere yeni yorumlar getirmek, yepyeni tarzlar yaratmak halı modasında son yıllarda gördüğümüz eğilimlerden.
Geçen yıllardan farklı yönleri, benzerliklerinden fazla olan mekânlara doğal ve sıcak atmosferler katacak. Sezonu genel hatlarıyla göz önüne alırsak 2019 halı modası için "samimiyet dozu yüksek” ifadesini kullanabiliriz. Tasarımlarda kullanılan renkler ve üretimde kullanılan malzemeler samimi ve sıcak his verecek olanlar arasından belirleniyor. Pantone’un 2019 rengi olarak "canlı mercan rengi”ni belirlemesi elbette halı sektörünü de etkileyecek. Pembeye çalan yumuşak bir ton olan bu renk iyimserlikle özdeşleştiriliyor. Bej ve turkuaz tonlarını da sezon koleksiyonlarında sık sık göreceğiz. Bu renkler yaşam alanlarını çok daha ferah ve geniş gösterecektir.
Büyük halı modası 2019 yılında geri geliyor. Zeminde geniş bir alanı kaplayacak halılar, 2019 halı trendlerinin ayırt edici özelliği olan o samimiyet hissini en kuvvetli şekilde verecek modellerden.
 
Yeni Sezon Halı Modelleri
 
Bir süredir modern tarzın hakimiyeti altındaki halı modasında geometrik ve asimetrik desenler bolca kullanılıyordu. Bu sezon çağdaş stile sahip tasarımlarda bu sert ve keskin çizgilerin yumuşadığını görüyoruz. Daha kıvrımlı ve gelenekseli andıran desenler, kimi zaman soğuk ve yapay bir atmosfer oluşturan modern dekorasyon tarzına da samimiyet katacak.
2019 Halı Modelleriarasında geçen sezonlarda olduğu gibi yine retro esintililer, en gözde parçalardan.  Koleksiyonlarda geçmişi olduğu haliyle yansıtan retro modellerle birlikte, geçmişi yeni bir yorumla karşımıza çıkaran modeller de yer alıyor.
Kadife ve jüt, bu sezon halılarda sık sık göreceğimiz kumaş çeşitlerinden. Işıltılı bir kumaş olan jüt ve her dönemin vazgeçilmezi kadife, 2019 yılında halılar aracılığıyla yaşam alanlarınıza göz alıcı bir şıklık katacak.

 
İlgili Ürünler
Yükleniyor...