2019 Halı Trendleri

Tarih: 28.06.2021 11:14
2019 Halı Trendleri
2019 Halı Trendleri
2019 Halı Trendleri
 
Evinizin dekorasyonunu değiştirecek ya da yeni bir ev kuracaksanız önce içinde yaşamak istediğiniz atmosferi belirleyin. Sonrası ona göre kendiliğinden şekillenecek, sizin fazla düşünmenize gerek kalmayacaktır. Evinizin karakteri kendi karakterinizden etkilenecek, yuvanız sizi yansıtacaktır.
Mekânın karakteri üzerinde halıların etkisi "şekillendirici”. Öyle ki dekorasyonlar halıyla ve halısız iki ayrı kimliğe sahip. Halıyla ve halısız ayırımında karşımıza çıkan karakter değişimi, farklı halı modelleriyle de meydana geliyor. Halının modeli yaşam alanının nasıl bir atmosfere sahip olduğu üzerinde oldukça büyük bir etkiye sahip. Evleri yuva haline getirecek dokunuşlar sunuyor. Yeni sezon koleksiyonları tüm dekorasyon stillerine uyum sağlayabilecek modellerin yanı sıra size kendi stilinizi yaratma özgürlüğü veren modeller de içermekte.
 
Yeni Bir Halı, Yeni Bir Atmosfer
 
Uzun süredir aynı dekorasyonu kullanıyorsanız, 2019 yılının gelişini yeni bir dekorasyon için bahane olarak kullanın. Tüm dekorasyonu, bütün bileşenleriyle değiştirmek isteyebilirsiniz fakat bu uygulanabilir değilse, sadece halıları değiştirmek, dekorasyona yeni bir kimlik kazandırmak için yeterli olacaktır. Yeni bir halı, yeni bir atmosfer ve belki de yeni bir siz…
2019’a hangi kararları alarak girdiniz? Bu yıl aldığınız, alacağınız kararların ve yapacağınız her şeyin içinde bırakın sanat olsun, tıpkı yeni sezonun halı tasarımları gibi. İçinde sanat olan sezon tasarımları dokunduğu alanlarda yaşanılası atmosferler oluşturacak. Her şeyin üzerindeki sıradanlık tozunu silkeleyen sanat, sezonun halı koleksiyonlarını da başka bir boyuta taşımış.
Özgün desenler ortaya çıkarmak için renklerle özgürce oynayan tasarımcılar, doğayı ve geometriyi baz almışa benziyor. Evrenin kusursuz işleyişi, "şey”ler arasındaki mükemmel uyum halılarda somutlaşıyor.
Duvardan duvara bu yılın trendleri arasında gösterilebilir. Sezonun duvardan duvara modellerinin sadece ebadı değil, verdiği sıcaklık ve samimiyet hissi de büyük.
 Bunun yanı sıra 2019 Halı Trendleri arasında en çok göze çarpanı, "eskiyle yaratılmış yeni”. Geleneksel halı motiflerini özgürce yorumlayan tasarımcılar, özgün modeller ortaya çıkarmış. Yeni yıl kararlarını uygularken 2019 yılının bu halı trendinden ilham almaya ne dersiniz? Köklerden beslenerek yeni dallar vermek… Arkanıza tecrübelerin desteğini alarak yeni deneyimlere, yeni serüvenlere atılmak…

 
İlgili Ürünler
Yükleniyor...